VARAUSEHDOT

Nämä Hailuodon Majakkapihan varausehdot tulevat sitoviksi, kun olet tehnyt online varauksen tai puhelinvarauksen ja saanut sähköpostiisi varausvahvistuksen.

Yleistä

Majoitusvuorokausi alkaa klo 15:00 ja loppuu klo 12:00.
Caravan pysäköinti on maksullista. Lisätietoja Cafe Kaijasta.
Telttailu on sallittu vain erikoistapauksissa.

Varauksen tekeminen

Huoneen varaajan tulee olla vähintään 18 vuotias.
Voit tehdä varauksen haluamaasi huoneeseen Hailuodon Majakkapihan nettisivustolla 24/7 silloin kun se sinulle sopii. Varauksesta tulee suorittaa koko summa varauksen yhteydessä.

Maksutavat

  1. Pankkimaksut
  2. Lasku- ja osamaksupalvelut
  3. Korttimaksaminen
  4. Mobiilimaksaminen

Kun online varaus on tehty ja maksu on suoritettu onnistuneesti, saat varausjärjestelmästä automaattisen varausvahvistuksen sähköpostiisi.

Varaus ei ole voimassa ilman vastaanotettua varausvahvistusta!

Online varaus tulee tehdä vähintään 1 vrk ennen haluttua ajankohtaa. Jos haluat tehdä viime hetken varauksen, joka alkaisi 1 vrk:n sisällä varauksesta, ota ystävällisesti yhteyttä meihin sähköpostitse osoitteessa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soita 040 1877730

Maksuehdot

Varaus maksetaan varauksen yhteydessä online maksuna kokonaisuudessa. Jos varaus tehdään alle 24 h saapumisesta maksu voidaan suorittaa kassalle myös saapuessa.

Peruuttaminen

Jos majoitus perutaan viikko ennen saapumista on peruutusmaksu 30% yhden vuorokauden majoitushinnasta. Alle viikko saapumiseen tehdyistä peruutuksista maksuja ei palauteta.

Vuokrahinnat

Vuokrahintoihin sisältyy varatun tilan käyttöoikeus varattuna ajankohtana.

Liinavaatteet eivät sisälly majoituksen vuokrahintaan. Liinavaatteet voi tilata erikseen verkkokaupasta majoitusvarauksen yhteydessä. Myös omia liinavaatteita voi käyttää. Liinavaatteet ovat pakolliset. Myös makuupussilla nukuttaessa lakana ja tyynyliina ovat pakolliset.

Loppusiivous ei myöskään yleensä sisälly vuokrahintaan. Voit tehdä halutessasi loppusiivouksen itse tai voit tilata sen lisähintaan varauksen yhteydessä.

Frans huoneissa liinavaatteet ja loppu siivous kuuluvat huoneen hintaan.

Pidätämme oikeuden korjata virheellisesti ilmoitetut hinnat.

Avainten luovutus, käyttö ja palautus

Vastaanotto: ravintola Frans

Kohteen varaaja on varausjakson aikana vastuussa avaimesta.

Oven aukaisusta veloitamme arkisin 60€ ja viikonloppuisin/pyhinä 120€.

Kadonneesta avaimesta peritään lukon vaihtamisesta aiheutuneet kustannukset.

Majoitustiloihin saapuminen on vastaanoton aukioloaikoina. Aukioloajan ulkopuolella tapahtuvasta avaimen noutamisesta sovitaan aina asiakkaan kanssa henkilökohtaisesti.

Oleskelu majoitustiloissa

Majoitustilaan hintaan kuuluu vapaa käyttöoikeus. Asiakkaan poistuttua majoitustiloista, hänen on varmistettava, että ovet ja ikkunat ovat suljettu.

Asiakas on vastuussa majoitustilasta varauksen ajan.

Majoitustilan edellytetään olevan asiakkaan lähtiessä normaalissa asumiskunnossa; huonekalut ja muut varusteet paikoillaan ja ehjinä, roskat vietynä, astiat tiskattuina ja lattiat siistittynä.

Majoitustilan ylimääräisestä siivouksesta veloitamme 75€/ huone.

Hailuodon Majakkapihalla on hiljaisuus klo 22-07. Häiritsevään käytökseen tai musiikin kuunteluun puututaan myös näiden aikojen ulkopuolella.

Vauriot, puutteet ja reklamaatiot

Kaikki majoitustilojen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset tulee osoittaa henkilökunnalle. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan ja korvaamaan majoitustilalle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot. Ilmoittamattomat vauriot laskutetaan todellisten korjauskulujen mukaan jälkikäteen.

Reklamaatiot ja muut palautteet voitte osoittaa palautelomakkeella, numeroon 040 187 7730 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Henkilömäärä

Majoitustilan suurin sallittu henkilömäärä on sama kuin majoitustilan vuoteiden ja lisävuoteiden määrä. Henkilömäärä ei saa ylittää varauksen henkilömäärää.

Tupakointi, lemmikit ja löytötavarat 

Tupakointi on kielletty kaikkialla majoitustilojen sisätiloissa. Luvattomasta tupakoinnista veloitamme tuuletusmaksun, 75€. Lemmikkieläinten tuonnista on ilmoitettava etukäteen.

Hailuodon Majakkapiha ei vastaa luvattomasta tupakoinnista tai eläinpölyä aiheutuneista allergia- tms. oireista.

Otathan mukaan kaikki omat tavarasi kun poistut mökiltä varatun vuokra-ajan päätyttyä, sillä Hailuodon Majakkapiha ei vastaa mökeille unohtuneesta omaisuudesta. Löytötavaroiden lähettämisestä aiheutuneet kulut kuuluvat asiakkaalle.