VARAUSEHDOT

Frans Majapaikan (ent. Majakkapiha) varausehdot tulevat sitoviksi, kun olet tehnyt online-varauksen tai puhelinvarauksen ja saanut sähköpostiisi varausvahvistuksen.'

Yleistä

Majoitusvuorokausi alkaa klo 15:00 ja loppuu klo 12:00.

Varauksen tekeminen

Huoneen varaajan tulee olla vähintään 18-vuotias.
Voit tehdä varauksen haluamaasi huoneeseen Frans Majapaikan nettisivustolla 24/7 silloin kun se sinulle sopii. Varauksesta tulee suorittaa koko summa varauksen yhteydessä.

Maksutavat

1. Pankkimaksut
2. Lasku- ja osamaksupalvelut
3. Korttimaksaminen
4. Mobiilimaksaminen

Kun online-varaus on tehty ja maksu on suoritettu onnistuneesti, saat varausjärjestelmästä automaattisen varausvahvistuksen sähköpostiisi.

Varaus ei ole voimassa ilman vastaanotettua varausvahvistusta!

Online varaus tulee tehdä vähintään 1 vrk ennen haluttua ajankohtaa. Jos haluat tehdä viime hetken varauksen, joka alkaisi 1 vrk:n sisällä varauksesta, ota ystävällisesti yhteyttä meihin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai +358 41 318 6630.

Maksuehdot

Varaus maksetaan varauksen yhteydessä online maksuna kokonaisuudessa. Jos varaus tehdään alle 24 h saapumisesta maksu voidaan suorittaa kassalle myös saapuessa.

Peruuttaminen

Jos majoitus perutaan viikko ennen saapumista, on peruutusmaksu 30 % yhden vuorokauden majoitushinnasta. Alle viikko saapumiseen tehdyistä peruutuksista maksuja ei palauteta.

Vuokrahinnat

Vuokrahintoihin sisältyy varatun tilan käyttöoikeus varattuna ajankohtana.

Liinavaatteet eivät sisälly majoituksen vuokrahintaan, pois lukien Fransin huoneet. Liinavaatteet voi tilata erikseen verkkokaupasta majoitusvarauksen yhteydessä. Myös omia liinavaatteita voi käyttää. Liinavaatteet ovat pakolliset. Myös makuupussilla nukuttaessa lakana ja tyynyliina ovat pakolliset.

Loppusiivous ei sisälly vuokrahintaan, pois lukien Fransin huoneet. Voit tehdä halutessasi loppusiivouksen itse tai tilata sen lisähintaan varauksen yhteydessä. Hinnat näet vuokrattavan kohteen tiedoista.

Pidätämme oikeuden korjata virheellisesti ilmoitetut hinnat.

Avainten luovutus, käyttö ja palautus

Vastaanotto: Bistro Frans

Kohteen varaaja on varausjakson aikana vastuussa avaimesta.

Oven aukaisusta veloitamme arkisin 60 € ja viikonloppuisin/pyhinä 120 €.

Kadonneesta avaimesta peritään lukon vaihtamisesta aiheutuneet kustannukset.

Majoitustiloihin saapuminen on vastaanoton aukioloaikoina klo 12.00-22.00. Aukioloajan ulkopuolella tapahtuvasta avaimen noutamisesta sovitaan erikseen sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai numerosta

Oleskelu majoitustiloissa

Majoitustilaan hintaan kuuluu vapaa käyttöoikeus. Asiakkaan poistuttua majoitustiloista, hänen on varmistettava, että ovet ja ikkunat ovat suljettu.

Asiakas on vastuussa majoitustilasta varauksen ajan.

Majoitustilan edellytetään olevan asiakkaan lähtiessä normaalissa asumiskunnossa; huonekalut ja muut varusteet paikoillaan ja ehjinä, roskat vietynä, astiat tiskattuina ja lattiat siistittynä.

Majoitustilan ylimääräisestä siivouksesta veloitamme 75 € / huone.

Hailuodon Majakkapihalla on hiljaisuus klo 22-07. Häiritsevään käytökseen tai musiikin kovaääniseen kuunteluun puututaan myös näiden aikojen ulkopuolella.

Vauriot, puutteet ja reklamaatiot

Kaikki majoitustilojen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset tulee osoittaa henkilökunnalle. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan ja korvaamaan majoitustilalle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot. Ilmoittamattomat vauriot laskutetaan todellisten korjauskulujen mukaan jälkikäteen.

Reklamaatiot ja muut palautteet voitte osoittaa numeroon +358 41 318 6630 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Henkilömäärä

Majoitustilan suurin sallittu henkilömäärä on sama kuin majoitustilan vuoteiden ja lisävuoteiden määrä. Henkilömäärä ei saa ylittää varauksen henkilömäärää.

Tupakointi, lemmikit ja löytötavarat

Tupakointi on kielletty kaikkialla majoitustilojen sisätiloissa. Luvattomasta tupakoinnista veloitamme tuuletusmaksun, 75 €. Lemmikkieläinten tuonnista on ilmoitettava etukäteen.

Frans Majapaikka ei vastaa luvattomasta tupakoinnista tai eläinpölyä aiheutuneista allergia- tms. oireista.

Otathan mukaan kaikki henkilökohtaiset tavarasi, kun poistut mökiltä varatun vuokra-ajan päätyttyä. Frans Majapaikka ei vastaa mökeille unohtuneesta omaisuudesta. Löytötavaroiden lähettämisestä aiheutuneet kulut kuuluvat asiakkaalle.